Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!


ο «μαζί τα φάγαμε», χρέωσε το κινητό του με 2.989,28€


2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!
Τα λόγια είναι περιττά, οι αποφάσεις «μιλάνε» από μόνες τους! Ιδού αναγνώστες μας ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου του Πάγκαλου που αποφασίστηκε το μήνα Φεβρουάριο να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός! Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ξέρετε ο «μαζί τα φάγαμε», χρέωσε το κινητό του με 2.989,28€. Δεν αντιλέγουμε ότι ένας αντιπρόεδρος έχει πολλά τηλεφωνήματα να κάνει, αλλά αναρωτιόμαστε: δεν τους έχει μιλήσει κανείς για «οικονομικά πακέτα;.
Εάν του Πάγκαλου το κινητό, το μήνα, κοστίζει μέσο όρο τρία χιλιάρικα, όσο δηλαδή 3 μισθοί στο δημόσιο, γιατί δεν του κόβουμε το κινητό και νακρατήσουμε 3 εργαζόμενους στις θέσεις τους; Να απολύουμε τον κοσμάκη κύριε Παπανδρέου ξέρουμε, να «μαζέψουμε» τους Υπουργούς μας ξέρουμε;
Εάν υποθέσουμε ότι ο υπουργός σας, κύριε Παπανδρέου, εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία και χρέωνε τόσο το κινητό του, αναλογικά με τον «πενιχρό» (φαινομενικά) υπουργικό μισθό του, ή θα τον είχαν απολύσει, ή θα τον έβαζαν να τον πληρώσει από την τσέπη του. Αλλά τι να περιμένει κανείς κύριε Παπανδρέου από την κυβέρνηση σας; Αξιοκρατία, λογική, οικονομία; Εδώ υπογράψατε την άρση της εθνικής μας κυριαρχίας και ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε 50 δισ. ευρώ περιουσία του ελληνικού λαού, με τα 3 ψωροχιλιάρικα θα ασχολείστε;

Πλησιάζει η ώρα κύριε Παπανδρέου που ο ελληνικός λαός θα ζητήσει πίσω και τα κλεμμένα και τα σπαταλημένα και τα ξεπουλημένα (εάν προλάβετε να τα ξεπουλήσετε που πολύ χλωμό το βλέπουμε…)

2 σχόλια:

Δικαιοπολης είπε...

Αυτό έλειπε να το πληρώσει μαζεύοντας τα κόπρανα των εριφίων του απ΄ το γρασίδι των βοσκότοπων του!

http://journal-arpaxtes-2008.blogspot.com/2010/12/kontra-tv.html

προσέξτε στο (1+30"

Dikaiopolis είπε...

Κατάργηση του ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ "ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ" "Βοσκής θρεμμάτων επί αλλότριου εδάφους"

http://www.gopetition.com/petition/44615.html

Οι Υπογράφοντες αιτιολογούν
- Πρόσκληση στους Σκυριανούς ετεροδημότες κι όλους τους μετανάστες, “Πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στην ψήφο του” για το σεβασμό και την αξιοπρέπεια των αιρετών του Δήμου στον ψήφο εμπιστοσύνης για τη διαχείριση της Δημοτικής περιουσίας και το ευνομούμενο της “Εκκλησίας του Δήμου” της Σκύρου.

- Τι πάει να πει χρήση αλλότριου εδάφους προς ίδιον όφελος, παρά την αντίθετη βούληση του ιδιοκτήτη?? ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ!

- Αρκετά με τους κλέφτες. Καιρός να μπούνε φυλακή.

- Το υπογράφω!

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...