Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

"Aλλο ένα σκάνδαλο διαδραματίζεται στην ΕΡΤ στις μέρες του κ. Χ. Παναγόπουλου, σε βάρος των εσόδων της Δημόσιας Τηλεόρασης"

ΠΟΣΠΕΡΤ


Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει
σύμβαση Aegean - ΕΡΤτιμολογείται ένα διαφημιστικό μήνυμα
40΄΄ χαριστικά (1 ευρώ!),"Aλλο ένα σκάνδαλο διαδραματίζεται στην ΕΡΤ στις μέρες του κ. Χ. Παναγόπουλου, σε βάρος των εσόδων της Δημόσιας Τηλεόρασης", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ. "Αυτή τη φορά με μια σύμβαση χορηγίας με αεροπορική εταιρεία, που έχει υπογράψει ο ίδιος για την `Αθλητική Κυριακή` και όλες τις πριν και μετά εκπομπές που αφορούν τους αγώνες ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του UEFA Champion`s League, για 3 χρόνια από φέτος.
Στη σύμβαση αυτή χορηγίας, τιμολογείται ένα διαφημιστικό μήνυμα 40΄΄ χαριστικά (1 ευρώ!), με μόνη υποχρέωση την παραχώρηση για το διάστημα αυτό ηλεκτρονικού μηχανήματος για τη γραφική ανάλυση φάσεων και ενός παρουσιαστή σχολιαστή των φάσεων.
Ήδη στις πρώτες εκπομπές επανειλημμένα καταστρατηγείται ο ιδρυτικός νόμος της ΕΡΤ Ν.1730 αρθρο3 και το Π.Δ. 100 του 2006, άρθρο 6 διότι υπερβαίνει τους όρους χορηγίας και σε χρονική διάρκεια και πέραν της αρχής ή και του τέλους των προγραμμάτων. Επίσης εκφωνείται ο χορηγός και προβάλλεται `γκρίζα` διαφήμιση στο τερέν κ.λπ. με διαρκή τρόπο που συνιστά πέραν της χορηγίας διαφήμιση.
Αποτέλεσμα είναι να χάνει η ΕΡΤ υπέρογκα ποσά, το δημόσιο έσοδα και τα ασφαλιστικά ταμεία το αγγελιόσημο.

Ζ η τ ά μ ε :
 - Και αυτό το σκάνδαλο
να το ερευνήσει ο εισαγγελέας.
- Την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργών
προκειμένου να διαλευκανθεί
αυτή η χαριστική σύμβαση".

Θοδωρής Κουμέλης - Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...