Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ στοίχιζε 1.400 ευρώ την ημέρα...


Τα λεφτά...τα λεφτά...Το ήξερα ότι η έλλειψη αισθητικής της δεξιάς στόιχιζε. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι θα στοίχιζε 1.400 ευρώ την ημέρα. Όσα δηλαδή κατήγγειλε ο Πρωθυπουργός ότι αμοιβόταν ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ. Ένας πρόεδρος που λειτουργούσε έχοντας ως μοντέλο τις πιο σύγχρονες μεθόδους του μανατζμεντ , την χρηματοδότηση παρασιτικών και μη δημοσιογραφών με μεγάλα ποσά απο τις κρατικές διαφημίσεις. Έξυπνο μοντέλο, αμφιβάλλω αν εντάσσεται στα νεο-φιλελεύθερα δόγματα πουασπάζεται ο κ. Χατζημανουήλ, πιο πολύ με παραπέοντα παλαιό - κομμουνιστικά καθεστώτα μου μοιάζει.
Δεν με εξόργισε τόσο το ποσό της αμοιβής του κ.Χατζημανουήλ , με εξοργίζει η νοοτροπία της εξουσίας που... έφερε , και ελπίζω να πήρε καιμαζί της , η "Νέα Διακυβέρνηση".
Μια εξουσία που το αποτελούσαν αντιμαχόμενες φατρίες α-πολιτίκ πολιτικάντηδων με αισθητική που ταλαντευόταν ανάμεσα σε Γιακουμάτο και συζύγου Πασχάλη, υποψήφια με την Ν.Δ στη Β Αθήνων.

Στην μέση της διαδρομής έκανε και μια στάση στους Χατζηεμμανουήληδες ...ή ακόμα καλύτερα στον Πρόεδρο της ΕΡΤ..

* Από τον Χρήστο Λουτράδη -  press.gr

Ανώνυμος είπε... στις 17.9.2009


ΠΟΤΕ . ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΡΤ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ , ΣΕ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΑ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ. Η ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ , ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...