Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Μην κάνετε το λάθος να δηλώσετε τους ημιυπαίθριους γιατί θα τους πληρώνετε μια ζωή...

Τα χρήματά σας θα γίνουν μπόνους στους γκόλντενμπόυδες

κι εσας θα σας πηδάνε μια ζωή!..

Μαυρίστε καλύτερα τον Σουφλιά-Σουφλιά και τον υπάλληλό -λογιστή του, Γιάννη Παπαθανασίου. Μην κάνετε το λάθος να δηλώσετε τους ημιυπαίθριους γιατί θα τους πληρώνετε μια ζωή. Αλλωστε για το χτίσιμό τους φταίνε οι κατασκευαστές και οι Πολεοδομίες.Αν τώρα απο μαζοχισμό τους δηλώσετε, σκεφθείτε για λίγο που θα πάνε τα χρήματα που με τόσο μόχθο βγάζετε. Θα γίνουν μπόνους για τους επιδέξιους γκλοντεμπόυδες (φωτο), οι οποίοι γλεντάνε στην υγειά των κορόιδων.

Ούτε μια δραχμή στους ημιυπαίθριους του Σουφλιά-Σουφλιά...


O ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η DREAM TEAM ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

====================Στο έλεος των γκολντεμπόυδων που παντελονιάζουν ενα σκασμό εκατομμύρια γιούρο, βρίσκεται η χώρα. Μιλάμε για μια απίστευτη λεηλασία καθώς οι γαλάζιοι μανατζαρέοι των των Οργανισμών κοινής ωφέλειας, τους έχουν μετατρέψει σε προσωπικής κονόμας, με αποτέλεσμα αστρονομικά ποσά να μπαίνουν στις τσέπες τους.Δεν μιλάμε φυσικά για τις πιστωτικες κάρτες, τις δωρεάν ματακινήσεις και τα διάφορα πριμ που εφευρίσκουν. Μια κανονική λεηλασία του δημοσίου χρήματος βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς με την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού.


Ενος Καραμανλή, που θυμίζει τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος παρέμεινε απαθής οταν το πληροφορούσαν οτι κορυφαίοι υπουργοί του έπαιρναν μίζες εκατομμυρίων ευρώ.


Καθώς πλησιάζει το τέλος της δεξιάς παρένθεσης, ορμάνε με ακόμη μεγαλύτερη λύσσα στον μπερντέ. Μιλάμε για τους σεσημασμένους εκλεκτούς του Καραμανλή, του Επανιδρυτή, στους διάφορους Οργανισμούς.


* αναρτήθηκε από:"Killbill"


=====================================


Από τον Θανάση Λεπίδη
Από το έγγραφο που αποκαλύπτουμε αποκλειστικά μέσω του Press-gr (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει και να διαβάζεται καλύτερα), προκύπτει ότι με ημερομηνία 4 Αυγούστου ο διοικητής της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος απονέμει Ηθική και Υλική αμοιβή ενός μηνιαίου μισθού σε κολλητούς του Διευθυντές της ΔΕΗ με πρόσχημα "τα εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία επέτυχαν από την ανάληψη των καθηκόντων τους".Πρόκειται για τους Διευθυντές Π. Νικολακάκο,Ι. Καπανάκη, Φ. Καραγιάννη, Γ. Λαμάσκο, Μ. Μπρούστη και Ε. Κουτρουλή.Οι μισθοί αυτοί δεν είναι φυσικά οι ...συνηθισμένοι των απλών εργαζομένων αλλά της τάξης δεκάδων χιλιάδων ευρώ και η ενέργεια του κ. Αθανασόπουλου έχει προκαλέσει σάλο μέσα στη ΔΕΗ. Κι αυτό γιατί δίνονται τα "bonus" σε μια περίοδο σκληρής λιτότητας για τους εργαζόμενους συνολικά ενώ την ίδια ώρα τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ είναι μαύρα κι άραχνα...


Οι συγκεκριμένοι Διευθυντές θεωρούνται "παιδιά" του κ. Αθανασόπουλου και...αποτελούν την "ομάδα" των δικών του στελεχών στην ΔΕΗ. Ο ίδιος άλλωστε έκανε τους περισσότερους από αυτούς Διευθυντές στις θέσεις που έχουν σήμερα.Σε κάθε περίπτωση αυτό που λέγεται μέσα στη ΔΕΗ είναι ότι αν δικαιολογούνταν αυτές οι Ηθικές και Υλικές Αμοιβές για τους Διευθυντές, γιατί εξαιρούνται οι χαμηλότερες βαθμίδες στελεχών και εργαζομένων; Αυτοί δεν δούλεψαν για τα "εξαιρετικά αποτελέσματα"; Αυτοί όμως δεν παίρνουν τίποτε...Πολλά επομένως είναι τα ερωτήματα για τον κ. Αθανασόπουλο και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί με αυτή την ενέργειά του. Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα ακριβώς είναι τα χρήματα που θα δοθούν ως Υλική Αμοιβή, αναλυτικά για τον καθένα και συνολικά για όλους.Επίσης ένα ερώτημα αφορά και την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά η οποία φέρεται να έχει καλές σχέσεις με ορισμένους από τους Διευθυντές αυτούς:

Συμφωνεί η κυρία υπουργός με τέτοιες προκλητικές και χαριστικές αμοιβές σε περίοδο τόσο δύσκολη για την οικονομία;

Είναι αλήθεια ότι το γνώριζε; Κι αν ναι, επικροτεί, διαφωνεί ή ...αδιαφορεί;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...