Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008Μεσίτες μοναχοί κάνουν σκι
με χρήματα του ΟΠΑΠ


Έχει γραφτεί, μεσούσης της υπόθεσης Ζαχόπουλου, αλλά με τα σκάνδαλα που ξέσπασαν από τότε που να θυμάται κανείς. Μεταξύ των1.400 χορηγιών που είχε δώσει η προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΠ ήταν και μία για το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ της Μονής Βατοπεδίου». Και θρήσκοι και σπόρτσμαν που λένε.

Αυτά μέχρι τις περυσινές εκλογές, οπότε και η προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΠ αντικαταστάθηκε από τον φίλο του Πρωθυπουργού και του κ. Ρουσόπουλου, τον κ. Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.
Ο οποίος αιφνιδίως τάσσεται κι αυτός υπο την σκέπη της Ιεράς ημών Εκκλησίας και τον Μάιο του 2008 διορίζεται μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την ίδια εποχή διαρρέουν πληροφορίες ότι και η Εκκλησία της Ελλάδος ετοιμάζεται να προσφύγει στις υπηρεσίες του real estate για να βελτιώσει τα οικονομικά της, όπως και η Μονή Βατοπεδίου. Άλλωστε, ο μετά τον Χριστόδουλο γενικός διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας κ. Αντώνης Ζαμπέλης, ο οποίος και πρότεινε ως λέγεται τον κ. Χατζηεμμανουήλ, προέρχεται από τον χώρο του real estate καθώς ήταν επικεφαλής της αντίστοιχης εταιρείας της Εμπορικής Τράπεζας. Της ίδιας δηλαδή τράπεζας που χρησιμοποίησε η Μονή Βατοπεδίου για να μεταφέρει 1.352.000 ευρώ σε λογαριασμό με δικαιούχο τον κ. Πελέκη Δημήτριο για την υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα. Και προφανώς να κάνω λάθος, αλλά τα κτίρια του Ολυμπιακού Χωριού που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου δεν είχαν καμία σχέση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, όπου προϊστατο την ίδια εποχή ο κ. Χατζηεμμανουήλ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...