Τρίτη, 26 Αυγούστου 2008

Ο «δάκτυλος», ο Αρης και τα «μαύρα ταμεία» της «Ζίμενς»

Αφού έγινε θέμα τις τελευταίες ημέρες στα νεοδημοκρατικά «πηγαδάκια» ότι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος κατηγόρησε τον Λευτέρη Ζαγορίτη ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις διαρροές πως εν ενεργεία υπουργός είχε πάρει λεφτά από τα «μαύρα ταμεία» της «Ζίμενς» το 2000 εννοώντας τον ίδιο, χθες έπεσαν οι τόνοι.

«Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αντιπαράθεση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος. «Δεν γνωρίζω πού αναφέρεστε».

Ποιος είδε όμως τον Αρη και δεν τον φοβήθηκε όταν άκουσε να συνδέεται το όνομά του με τη «Ζίμενς» και ότι από πίσω υπήρχε και γνωστός κομματικός δάκτυλος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει. Ελεγε σε συνεργάτες του ότι ούτε κατ' όψιν δεν γνώριζε τον Χριστοφοράκο, ότι το 2000 ο ίδιος δεν χρειαζόταν λεφτά για να κάνει προεκλογικό αγώνα γιατί κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ότι ο Κώστας Καραμανλής και η Ν.Δ. δεν είχαν σχέση με τη «Ζίμενς». Βέβαια κράτησε και μια πισινή, αφού θύμιζε ταυτόχρονα ότι υπεύθυνος για τα οικονομικά του κόμματος εκείνη την περίοδο ήταν ο Γιάννης Βαρθολομαίος.

Ο γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Ζαγορίτης και συνυποψήφιος του Αρη στην ίδια εκλογική περιφέρεια (Β' Αθήνας) απάντησε ότι δεν κάνει διαρροές. Αφού, λοιπόν, και οι δύο έστειλαν τα μηνύματά τους, κατέβασαν τα όπλα μέχρι την επόμενη φορά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/08/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου...

Δημήτρης Κ. Τζανακάκης ΡΕΘΥΜΝΟ  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του νεοδημοκράτη πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίο...