Παρέμβαση του εισαγγελέα για την λεγόμενη «μπίζνα του Βόλου»


Ντοκουμέντα διαπλοκής
στην υπόθεση του Βόλου
Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η παρέμβαση του εισαγγελέα για την λεγόμενη «μπίζνα του Βόλου» με το γκολφ των Μεσογειακών Αγώνων, μετά και τα ντοκουμέντα που παρουσίασε η τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τα στοιχεία περιβαλλοντικής οργάνωσης, η Μητρόπολη Βόλου πούλησε στην εταιρεία του κουνιάδου του Κώστα Μπακογιάννη περίπου δύο χιλιάδες περισσότερα στρέμματα από όσα είχε στην κατοχή της, δηλαδή και δασικές εκτάσεις, που δεν της ανήκαν.
Πλέον, υπάρχουν καταγγελίες για ποινικές ευθύνες τόσο της Μητρόπολης, όσο και της εταιρείας, καθώς υπάρχει πιθανότητα καταπάτησης γης.
Το ερώτημα, που γεννάται τώρα, είναι αν η επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων, υπό την προεδρία του κ. Κούβελου, ήλεγξε αυτές τις καταγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρεία, προτού εγκαταστήσουν στην έκταση το γκολφ.
*από τον ΑΝΤ1
*******

Σαν να μην υπάρχει αύριο.
Και τρώνε από παντού
και χωρίς ντροπή.
Φίλε μου πολίτη που σχολιάζεις ψυχρά και λογικά σαν το Θωδορα τον ασκητή τον μεγαλομάρτυρα που είσαι τώρα να δικαιολογήσεις όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε.Ο λαός έκανε σωστά που άλλαξε την κυβέρνηση το 2003 γιατί τότε έπρεπε να κάτσουν στον πάγκο και να αναδιοργανωθούν, το πρόβλημα είναι ποιοι μπήκαν στην κυβέρνηση.
Οι ποντικοί οι λυσσασμένοι και τα πεινασμένα κομματόσκυλα βγήκαν από τα υπόγεια της Ριγηλής και όρχησαν να τρώνε με μανία.

Δυστυχώς...
Ποτέ δεν το πίστευα ότι η Παπαρήγα μπορεί τελικά να μην είναι τρελή. Τελικά αυτά που λέει είναι η πολύ κοντά στην αλήθεια.Όταν αυτός που σε κυβερνήσει έχει την ιδεολογία του ακράτου καπιταλιστή και νεοφιλελευθέρου τότε είναι επόμενο ότι θα το φας το κεφάλι σου.Η Αγγλία έχει ήδη αρχίσει να συζητάει για σκληρό κυβερνητικό έλεγχο των αγορών και για διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.
Και ατό γιατί - γιατί όταν τα χρηματιστήρια πέφτουν και οι πολυεθνικές κλείνουν ατό γίνεται γιατί κάποιοι έχουν πάρει πολλά λεφτά και το ταμείο βγαίνει μείον. Τότε λοιπόν τη λυπητερή την πληρώνει ο λαός.
Τώρα θα μου πείτε τη σχέση έχουν όλα αυτά με τον Κούβελο; Ε έχουν. Και με τον Κούβελο και με τον Κυριάκο το γιαουρτά και με τον Θόδωρο τον προσκυνητή και με τον Βουλγαράκη τον παραπλανημένο και με τον Κεφαλογιάννη το χασισομαρτυρα και με όλους αυτούς που μας τα περνούν και μας έχουν και χεσμένους!!
Από doc78

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ANAΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για την «ΑΤΕΛΗΖΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΑ